Konseptet «I am me» er utviklet som en motvekt til dagens kropps-/og motepress blant de unge. Forskning fra blant annet Folkeinstituttet, og en større bevisstgjøring i media har vist en økende trend av psykiske lidelser blant unge jenter hvor stress, økt press, søvnvansker og spiseforstyrrelser er stikkord som har fått fokus.

«Når unge jenter i dag stadig blir påminnet «det perfekte ytre» i form av klær og utseende via medier og  sosiale kanaler, er det ikke rart at mange får en dårlig selvfølelse. De unge jentene skal slippe å strebe etter det uoppnåelige glansbildet og de dyre luksusproduktene. De skal tørre å være seg selv med god samvittighet, for det er mer enn godt nok!» sier Finn Hammerstad som har designet I am me serien for Mango Time.

Nettopp derfor har denne kolleksjonen fått navnet I am me. Dette er prisvennlige produkter for jenter uten noe hokus pokus. Klokkene gjør akkurat det de skal, og det er å vise tiden.

«Mango Time har i alle år hatt fokus på et sunt og naturlig kroppsbilde hvor vi har frontet norske jenter i alle størrelser og fasonger med klokker til en rimelig pris. Vi har hele tiden ønsket at Mango Time skal være en motvekt til dyre skolevesker, sterkt retusjerte bilder og press fra sosiale medier. Vi må tørre å være oss selv sier med alt det «uperfekte» vi er,» sier markedssjef i Frithjof E. Rasmussen, Cecilie Sæther