Nå får du en ny sjanse til å oppleve Knut Nærums varme og humoristiske tekst i teaterforestillingen KORPS, som gikk sin seiersgang i Innlandet høsten 2017. Teaterstykket oser av ungdommelig friskhet og musikkliv.

KORPS framføres i Hamar kulturhus lørdag 4. august. Festspillene i Elverum og Teater Innlandet samarbeider om denne ene oppsettingen. Musikerne blir hentet inn fra Norges Musikkorps Forbunds (NMF) elitekurs på Toneheim.

– KORPS ble en suksess, NMF er hundre år i år
og militærkorpsene er 200 år. Kunstnerisk leder i festspillene, Ole Edvard Antonsen, har et bankende hjerte for korpsbevegelsen. – Korps er samarbeid, og ikke preget av konkurranse på samme måte som mange idretter. Det åmusisere sammen er lærerikt og sosialt uansett alder, sier Ole Edvard Antonsen, som fort ble enig med Teater Innlandet om at KORPS er en passende hyllest til musikantene og deres gode hjelpere.

KORPS hyller korpslivet i bygd og by. Knut Nærums tekst er varm og full av humor. -Og
når vi spiller under hele Innlandets festspill, fyller vi selvsagt scenen med Innlandets ypperste korpsungdom fra Norges Musikkorps Forbunds sommerkurs påToneheim, forteller informasjons- konsulent i Teater Innlandet, Randi Strømbu.

Knut Nærums manus ble nominert til Ibsen- prisen. Stykket er skrevet for Teater Innlandet, til ære for hele korpsbevegelsen.