Etter å ha vært borte fra markedet i 14 år, re-introduserer Toyota nå Camry i Vest-Europa, for å opprettholde merkets tilstedeværelse i D/E-sedan segmentet.

Den nye Camry blir tilgjengelig som en selvladende hybrid-elektrisk modell, og utvider antallet hybrid-elektriske modeller fra Toyota i Europa til åtte.

En ny 2.5-liters hybrid-elektrisk drivlinje tilbyr god drivstoffeffektivitet og lave utslipp, lavt støynivå og samtidig høyere ytelse og respons.

Den helt nye Camry er åttende generasjon av en bil som har vunnet utallige priser og utmerkelser siden den ble lansert i 1982. Modellen er solgt i mer enn 100 land globalt, og salget har så langt passert 19 millioner biler.

Med et årlig salg på mer enn 700.000 biler, er Camry den bestselgende D/E-segment sedanen i verden.

Den siste generasjonen Camry benytter Toyota New Global Architecture (TNGA) design og utviklingsfilosofi. TNGA gir mulighet for kjøreegenskap entusiaster vil verdsette, iøynefallende design, fremragende byggekvalitet, effektiv plassutnyttelse og innovativ, brukervennlig teknologi.

Den helt nye Camry videre på kjerneverdiene som har gjort den så populær i segmentet- med ledende kvalitet og driftssikkerhet, lavt støynivå og god kjørekomfort. Kjøreegenskapene heves betraktelig takket være en unik nyutviklet hybrid drivlinje og spesiell tuning av understellet for det europeiske markedet.

Det elegante og dynamiske eksteriøret har en forlenget taklinje for å sikre passasjerene plass og komfort, kombinert med kompakte sideglass som gir et unikt, stilig og sportslig uttrykk.

Interiøret er en kombinasjon av stil, komfort og håndverk. De stilige kurvene i dashbordet omslutter en ergonomisk utformet og førerorientert cockpit, mens baksetepassasjerene har svært god plass og komfort.

Den nye Camry Hybrid vil lanseres i Norge i andre kvartal 2019.